Download detailed specifications

Instruktion

Du kan bladre igennem de forskellige lys kilder. For at se yderligere oplysninger, kan du klikke på de enkelte produkter.

For at forespørge på en pris, kan du bruge formularen, der forefindes på de enkelte produkter.

Ønsker du at forespørge på flere produkter på en gang, brug da nedenstående link til forespørgelsesformularen.

Klik her for at gå til formularen.

Vårt engagemang för kvalitet och service

Allmänna villkor
De allmänna villkoren för International Lighting Company BVBA, Benelux Business Systems BV eller Dansk Erhvervs Belysning ApS gäller för denna webbplats. Du kan läsa de fullständiga villkoren genom att klicka här. Alla produkter är försedda med kvalitet och livstids garantier som är tillgängliga på denna webbplats. Ingen retur rätt erbjuds för beställningar som gjorts per telefon. Det juridiska minimum för retur rätt gäller för beställningar som har placerats på nätet.
Du kan köpa Super Long Life produkter online eller via telefon genom vårt callcenter. Alla beställningar som gjorts per telefon omfattas av en muntlig orderbekräftelse process. Vi ringer alltid tillbaka för att säkerställa och kontrollera detaljerna för beställningen. Denna process bidrar till att förhindra felaktiga leveranser och gör det säkert att köpa över telefon. Alla telefonsamtal, även icke begärda säljsamtal, är digitalt inspelade. Inspelningarna används för utbildning, kvalitet och dokumentation.
Vi är utgivare av en databas över företag och offentliga institutioner som använder miljövänlig belysning. Om du lägger en order på denna webbplats eller via ett telefonsamtal med ett av våra callcenter, accepterar du att vi kan publicera ditt företagsnamn i denna online-databas som en “.. miljövänlig ansvarfull användare av Super Long Life belysning “. Du kan alltid skicka en begäran att dessa uppgifter tas bort. Läs mer om detta i våra allmänna villkor genom att klicka här.